Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
Σημαντική Ανακοίνωση Συνδέσεις στο Δίκτυο Αποχέτευσης Έναρξη Δοκιμαστικής Λειτουργίας
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ολοκλήρωσης του κατασκευαστικού μέρους του έργου: «Έργα υποδομής διαχείρισης ακαθάρτων, ομβρίων και ύδρευσης Ψαρών», αρχικού προϋπολογισμού 5.454.762,85 € και ειδικότερα μετά την ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης, των αντλιοστασίων και της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ), πρόκειται να ξεκινήσει η 6μηνη δοκιμαστική λειτουργία της ΕΕΛ, που αποτελεί και υποχρέωση της αναδόχου εταιρείας.

Κατά το διάστημα αυτό θα λειτουργήσει για πρώτη φορά όλο το σύστημα, από την διοχέτευση των λυμάτων στο δίκτυο, την μεταφορά τους μέσω των αντλιοστασίων και την βιολογική επεξεργασία τους στην ΕΕΛ.

Στόχος είναι να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις, να εντοπιστούν σφάλματα και να γίνουν διορθώσεις - βελτιώσεις, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή, εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου, τηρώντας παράλληλα όλες τις προδιαγραφές λειτουργίας και τους περιβαλλοντικούς όρους του έργου.

Για την δοκιμαστική λειτουργία θα πρέπει να διατεθούν άμεσα στο δίκτυο λύματα και για τον λόγο αυτό ο δήμος μας θα εκτελέσει το επόμενο διάστημα, με ίδιους πόρους, το έργο με τίτλο: «Κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών», προϋπολογισμού 74.397,41 €, με το οποίο θα γίνει η σύνδεση των πρώτων 100 ακινήτων, δίνοντας προτεραιότητα στις επιχειρήσεις (ξενοδοχειακές και εστίασης)και στις ιδιοκτησίες των μόνιμων κατοίκων, οι οποίες μπορούν να δώσουν ικανή ποσότητα λυμάτων κατά την χειμερινή περίοδο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η 6μηνη δοκιμαστική λειτουργία της ΕΕΛ.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω σας καλούμε όπως υποβάλλετε σχετική αίτηση για την σύνδεση της ιδιοκτησίας σας στο νέο δίκτυο αποχέτευσης, έως 20/09/2024.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Αυτοτελές Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος του δήμου μας.

Πληροφορίες:

Αυτοτελές Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος: Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτης, τηλ: 22743 50112

Υπεύθυνη συλλογής αιτήσεων: Ολυμπία Μανωλούδη, τηλ: 22743 50119, e-mail: [email protected]

Οι αιτήσεις και λοιπά απαιτούμενα έγγραφα θα είναι διαθέσιμα και στο site του δήμου μας:www.dimospsaron.gr

 

Κατεβάστε Εδώ:

1. Αίτηση

2.1. Υπεύθυνη Δήλωση - Ιδιοκτήτη

2.2. Υπεύθυνη Δήλωση - Διαχειριστή Επιχείρησης

 

Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024
Νέος Τουριστικός Χάρτης "τσέπης" των Ψαρών – Διαθέσιμος στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα

  Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών με χαρά ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου τουριστικού χάρτη του νησιού, ο οποίος συνοδεύει τον πρόσφατα εκδοθέντα τουριστικό οδηγό. Ο χάρτης αυτός, σχεδιασμένος από την εξειδικευμένη εταιρεία ΑΝΑΒΑΣΗ, αποτελεί έναν ακριβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024
«Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» - Συναρπαστική καλοκαιρινή δράση στην παραλία Κατσούνη

Μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στους κατοίκους και επισκέπτες του και κυρίως στα παιδιά μας, προσέφερε ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών με τη διοργάνωση της δράσης «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα». Η παραλία Κατσούνη, την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024, μετατράπηκε σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024
Σημαντική Ανακοίνωση Συνδέσεις στο Δίκτυο Αποχέτευσης Έναρξη Δοκιμαστικής Λειτουργίας

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ολοκλήρωσης του κατασκευαστικού μέρους του έργου: «Έργα υποδομής διαχείρισης ακαθάρτων, ομβρίων και ύδρευσης Ψαρών», αρχικού προϋπολογισμού 5.454.762,85 € και ειδικότερα μετά την ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης, των αντλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.