Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
«Χειμερινά Αθλητικά Μονοπάτια 2024 – 2025» στα Ψαρά - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024

Τα χειμερινά αθλητικά μονοπάτια έρχονται και τη νέα χρονιά στο νησί μας και όπως κάθε χρόνο το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές αθλητικές  & παιδαγωγικές δραστηριότητες, ενώ στόχος όπως πάντα παραμένει ο εμπλουτισμός του με καινοτόμες δράσεις!

Το αγαπημένο και απολύτως επιτυχημένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τον Ιούνιο του 2025 και απευθύνεται πρωτίστως σε παιδιά που κατοικούν μόνιμα στο νησί! 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2024, για τη συμμετοχή στο χειμερινό πρόγραμμα, που θα βρουν στο σύνδεσμο:https://forms.randp.gr/f_401/.

Για την εγγραφή είναι απαραίτητη η ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή καρδιολόγο ή παθολόγο τελευταίου 12-μηνου (Α.Δ.Υ.Μ δεν γίνονται δεκτά) η οποία θα πρέπει να αναρτηθεί μαζί με την αίτηση συμμετοχής.

Σημειώνεται επίσης ότι η φόρμα εγγραφής ενηλίκων στα προγράμματα γυμναστικής ενηλίκων, που θα ξεκινήσουν σε δεύτερο χρόνο βρίσκεται στο σύνδεσμο: https://forms.randp.gr/f_402/.

Τα Αθλητικά Μονοπάτια είναι μια πρωτοβουλία που σχεδιάζεται και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος, υπό την επιστημονική επίβλεψη του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στοχεύουν στην βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση και το παιχνίδι.

Για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια», διάρκειας 10 μηνών, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η επαρκής και σταθερή συμμετοχή των παιδιών του νησιού.

  • Αίτηση Συμμετοχής Ανηλίκων στο Πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» έως τις 7 Οκτωβρίου 2024

https://forms.randp.gr/f_401/

  • Αίτηση Συμμετοχής Ενηλίκων στο Πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια»

https://forms.randp.gr/f_402/

 

#education #athlitikamonopatia #randp_gr #children #remoteislands #snf #snforg

 

Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024
Εορτασμός της 112ης Επετείου για την Απελευθέρωση της Ηρωικής Νήσου Ψαρών από τον Τουρκικό Ζυγό

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών τίμησε με σεβασμό και υπερηφάνεια την 112η επέτειο από την Απελευθέρωση των Ψαρών, που έλαβε χώρα στις 21 Οκτωβρίου 1912. Οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν ανέδειξαν την ιστορική σημασία της ημέρας και τίμησαν τους αγώνε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024
Άνοιξε ο δρόμος για τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση στο νησί μας δύο πολύ σημαντικών δράσεων, στο πλαίσιο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) Μικρών Νησιών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι δρομολογείται η χρηματοδότηση και η υλοποίηση δύο εξαιρετικά σημαντικών έργων στο νησί μας, στο πλαίσιο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) Μικρών Νησιών. Πρόκειται για έργα που

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024
Όταν οι κόποι επιβραβεύονται!!! Σημαντική εξοικονόμηση υδάτινων πόρων από την έναρξη λειτουργίας του νέου δικτύου ύδρευσης του οικισμού των Ψαρών.

Θεαματικά αποτελέσματα στην εξοικονόμηση νερού στο δήμο μας καταγράφουν οι μέχρι σήμερα μετρήσεις μας, καθώς η κατανάλωση των υδάτινων πόρων και παρά την αυξημένη φετινή τουριστική κίνηση, έχει μειωθεί κατά μέσο όρο γύρω στο 25% Θυμίζουμε ό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.