Νέα & Ανακοινώσεις
- Δελτία Τύπου -
«Υποστηρίζουμε τη Ζωή» - Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στα Ψαρά από κλιμάκιο εθελοντών ιατρών του Σωματείου ΦΚΠΙ «Ανοιχτή Αγκαλιά»
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024
📣Οι εθελοντές ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Σωματείου Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» για μια ακόμη χρονιά μας επισκέπτονται, προκειμένου να συμβάλλουν στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του νησιού μας.
👏 🙏Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 12 και 13 Ιουνίου 2024 θα προσφέρουν τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ σε βρέφη, παιδιά προσχολικής ηλικίας, παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και σε ενήλικες.
ℹ️Οι πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες αφορούν τις ειδικότητες: Παιδίατρος, Καρδιολόγος, Οφθαλμίατρος, Οδοντίατρος, Ακτινολόγος, Δερματολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Παθολόγος, Μαία, Ψυχολόγος, Νοσηλευτικό Προσωπικό.
👉Για τα ραντεβού απευθυνθείτε αποκλειστικά και μόνο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ψαρών.
ℹ️ Οι εξετάσεις θα γίνονται από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00, για τα μεν παιδιά στο Δημοτικό Σχολείο, για τους δε ενήλικες στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.
‼️Σημαντική Ενημέρωση:
1. Θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί οι γονείς προκειμένου να εξεταστούν τα
παιδιά τους.
2. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς.
3. Για τον έλεγχο του εμβολιασμού των παιδιών, οι γονείς πρέπει να
προσκομίσουν το βιβλιάριο εμβολίων.
4. Για λόγους προστασίας τα βρέφη θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα.
👍Υπεύθυνη Ομάδος είναι η κυρία Γιολάντα Βλάχου.
ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 7726814 και 6932 45 43 77.
Δείτε επίσης
Δελτία Τύπου
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
«Καθαρή ενέργεια για τα Ευρωπαϊκά νησιά» Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο συμμετοχής των Ψαρών στην Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία

Κλιμάκιο της ΔΕΗ και του Δικτύου Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ), συνεργατών και εταίρων του δήμου στην Ομάδα Μετάβασης του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «30 ευρωπαϊκά, ενεργειακά αυτόνομα, νησιά έως το 2030», επισκέφθηκε το νησί μας, το τριήμερο από 12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
Ενεργειακά Αυτόνομα Ψαρά - Ανακοίνωση

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών σας ενημερώνει ότι από σήμερα 12 έως και τις 14 Ιουνίου 2024 θα βρίσκεται στο νησί μας κλιμάκιο της Ομάδας Μετάβασης του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για «30 Ενεργειακά Αυτόνομα Νησιά». Σκοπός της επίσκεψης ε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δελτία Τύπου
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024
«Υποστηρίζουμε τη Ζωή» - Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής στα Ψαρά από κλιμάκιο εθελοντών ιατρών του Σωματείου ΦΚΠΙ «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Οι εθελοντές ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Σωματείου Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» για μια ακόμη χρονιά μας επισκέπτονται, προκειμένου να συμβάλλουν στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του νησιού μας. Τη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΨΑΡΩΝ -
Ένας τόπος άγριας ομορφιάς με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.