Εκ μέρους του Δήμου Ψαρών και του ΔΣ του Δήμου, ευχαριστούμε θερμά την Μ.Κ.Ε «Αναγέννηση και Πρόοδος» για την διοργάνωση του αθλητικού προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια 2015» που υλοποιήθηκε στο νησί μας με εξαιρετικά αποτελέσματα από την Δευτέρα 29 Ιουνίου έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου. Το πρόγραμμα είχε μεγάλη απήχηση και ενθουσίασε τα παιδιά, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η άρτια οργάνωση και η σχεδίαση του. Ακόμη, ευχαριστούμε πολύ το Ίδρυμα Σταύρο Νιάρχο (ΙΣΝ) για την σημαντική πρωτοβουλία του καθώς και την Α’ Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού για την επιστημονική επίβλεψη του προγράμματος.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, εκ μέρους και των σχολικών επιτροπών για την σημαντική δωρεά του ΙΣΝ προς το Δήμο και τα σχολεία σε αθλητικό εξοπλισμό, με σκοπό να πλαισιώσει τον υπόλοιπο αθλητικό εξοπλισμό που διαθέτουμε και να βελτιώσει τις συνθήκες άθλησης και εκγύμνασης των παιδιών μας.

Ευελπιστούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας με την διοργάνωση εκ νέου του προγράμματος και τα επόμενα έτη, καθώς και την υλοποίηση περαιτέρω δράσεων στο ακριτικό νησί μας. 

 
Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | Δήμος Ψαρών