Ξεκινάει στις 29 Ιουνίου 2015 το πρόγραμμα «Ανάπτυξης Παίδων και Νέων μέσω Αθλητικών, Επιμορφωτικών Δραστηριοτήτων», περιλαμβάνοντας ως επιμέρους προγράμματα την «Άθληση και Δημιουργική απασχόληση» και την «εκμάθηση ασφαλούς κολύμβησης». Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση τεχνικών, η προώθηση αθλητικών δεξιοτήτων, η δημιουργικότητα και η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 3 εβδομάδες και οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα - Παρασκευή 08.30-14.30 και 00-20.00. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. 

Σημείωση: Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η εγγραφή του παιδιού από τους γονείς του. Οι εγγραφές θα γίνουν στο Δημοτικό σχολείο το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Ιουνίου από 17.00-21.00.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τον οργανισμό «Αναγέννηση και Πρόοδος» με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος υπό την επιστημονική & ιατρική επίβλεψη της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής και της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού.

athlitika monopatia - programma Niarxos

 
Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | Δήμος Ψαρών