Εορταστικές Εκδηλώσεις «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος» - Κατάπλους Πολεμικών Πλοίων σε Λιμένες Βορείου και Κεντρικού Αιγαίου.

Η πλούσια ναυτική παράδοση και η ιστορία της Ελλάδας αναδεικνύει τον άρρηκτο δεσμό των Ελλήνων με τη θάλασσα. Το Πολεμικό Ναυτικό, πάντα ισχυρό και με υψηλή ετοιμότητα, επιχειρεί για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, τόσο εντός των ελληνικών θαλασσών όσο και μακράν αυτών, όπου και όταν απαιτηθεί. Στο πλαίσιο αυτό,  θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017 Πολεμικά Πλοία (Π.Π.) του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ) θα καταπλεύσουν σε λιμένες του κεντρικού και βορείου Αιγαίου, μετά το πέρας της άσκησης  «Καταιγίς 2017», με σκοπό να συμμετάσχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις  υπό τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος». Ο λιμένας Ψαρών είναι ένας από τους λιμένες κατάπλου Πολεμικού Πλοίου.

 

 Στο πλαίσιο αυτό, θα λάβουν χώρα τα ακόλουθα:

 

            1.         Πρωινές ώρες, (κατ’ εκτίμηση περί της 10.00) κατάθεση στεφάνου από τον Διοικητή/Κυβερνήτη σε ναυτικού περιεχομένου μνημείο ή κεντρικό μνημείο της πόλης σας, κατόπιν υποδείξεως σας.

 

            2.         Επισκεπτήριο για το κοινό επί του Π.Π. που θα έχει καταπλεύσει, από 12.00 έως 20.00. Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε/επιθυμούμε την παρουσία μαθητών από σχολεία της περιοχής, ιδιαίτερα από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Προς τούτο θα θέλαμε τη συνδρομή σας για συντονισμό και ρύθμιση λεπτομερειών.

 

Δείτε το βίντεο

 
Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο | Δήμος Ψαρών